Translate

Lopper er en pestilens!

Vores katte har haft lopper 1 gang. I modsætning til tægerne var det umuligt at afgøre, om det var een kat eller dem alle sammen, der havde lopper, men pludselig var de alle vegne. De bed også os, de var i stolene og sofaen, og det var bare ikke sjovt. 

Jeg kom på, at man nok kunne bruge Citridal-olie mod lopperne og begyndte at give  alle kattene et par dråber Citridal-olie i nakken hver dag. Efter et par dage forsvandt lopperne. Vi støvsugede møblerne, vaskede løse tæpper osv. - og siden har vi ikke været plaget af lopper. Jeg fortsatte nogle uger med at dryppe hver kat ca. hver anden dag for at undgå, at lopperne vendte tilbage, men så fandt jeg ud af, at man også kunne forebygge lopper med Bachs Blomstermedicin. Og siden har der faktisk ikke været nogen lopper på nogen af kattene. 

Hvis ens kat har haft lopper i længere tid, skal man nok regne med, at det også tager længere tid, før de er helt væk. Men man vil hurtigt kunne se en bedring i, hvor meget de klør sig og evt. bare pletter i pelsen. 

Du kan selv lave en blanding- se opskrift på Citridal-olie 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar